We zijn een snelgroeïend bedrijf met circa 50 medewerkers. MMBS heeft een platte werkstructuur met korte communicatielijnen.

En we hebben veel ervaring in huis. Ieder in z’n eigen vakgebied en als eigen persoon. Traditionele technieken worden bij MMBS gekoesterd: we vertalen de kwaliteit van het verleden naar het snelle heden.

personeelslid

Mohammed Machouahi

ceo

Een betrouwbare organisatie zijn met langlopende werkrelaties, kwaliteit leveren in een goede prijs-prestatie verhouding, dat is waar ik elke dag met veel plezier mee bezig ben.

personeelslid

Wim de Jongh

bedrijfsleider / projectleider renovatie

Ik houd mij bezig met het realiseren van vraagstukken van opdrachtgevers vanaf de beginfase tot aan de oplevering. Uit een prettige samenwerking en een afronding na alle tevredenheid van de klant, haal ik veel voldoening.

personeelslid

Michel Voorschoten

Voorman metselwerken

Met vakmanschap en ambacht, dat is hoe ik werk en wat ik bij MMBS heb gevonden. Met 40 jaar ervaring mag ik zeggen dat ik als leermeester het vak graag leer aan de nieuwe generatie!

personeelslid

Erwin van den Berg

Voorman metselwerken

Een stille kracht met diepe gronden, dat is hoe collega’s mij zien. Deze kracht pas ik graag toe in de projecten, voor mij is het project pas af wanneer het volledig en naar alle tevredenheid is afgerond.

personeelslid

René Kelders

restaurateur monumentaal

Elk project is een reis door de tijd. De kracht van MMBS is dat we nog op traditionele wijze restaureren, zodat we zo min mogelijk de geschiedenis van het gebouw veranderen, en generaties na ons er nog steeds van kunnen genieten.

personeelslid

Danny Oomen

Voorman renovatie

Je kunt wel stellen dat mijn vak 
mijn kracht is!

personeelslid

Rini van den Breul

Specialist betonreparatie

Een degelijk bedrijf met degelijke mensen die garant staan voor hun werk, dat is MMBS en dat is waar ik sinds jaren met veel plezier en passie werk!

personeelslid

Nick van der Kraats

calculator

Ik geniet van het werk als onze klanten
positieve feedback geven. Ik ben trots op de kwaliteit die we als team leveren!

personeelslid

Peter van Ieperen

financiëen

Interne en externe procesbeheersing zal leiden tot een optimaal resultaat, zowel voor de klant als het bedrijf.


personeelslid

Foezia Belkasmi

personeel & organisatie

MMBS is een mensgerichte onderneming waarbij (persoonlijke) ontwikkeling centraal staat. Dit spreekt mij erg aan en mede daarom werk ik hier elke dag met veel plezier.

personeelslid

Manon

administratief medewerker